2016-10-13

Dni Kariery AIESEC 2012 z udziałem firmy AVENHANSEN Sp. z o.o.

Organizowaną w dniach 19-23 marca 2012 w budynkach Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie, Akademię Umiejętności/ Dni Kariery uświetni w tym roku szkolenie trenera AVENHANSEN Pana Tomasza Suchety "BUDOWA MARKI. Jak rozpocząć życie nowej marki na rynku." Szkolenie wyjaśnia zasady działań marketingowych i daje solidne podstawy do budowania nowoczesnych strategii marki. Uczestnictwo w szkoleniu pozwoli na udzielenie między innymi odpowiedzi na pytania Dlaczego reklama bywa nieskuteczna? Jak wpływać na skuteczność przekazu? Jak budować i podtrzymywać długotrwałe relacje?

To niewątpliwie świetna okazja dla wszystkich zainteresowanych tematem studentów, aby poprzez uczestnictwo w przygotowanym specjalnie dla nich przez Pana Tomasza Suchetę oraz firmę AVENHANSEN szkoleniu poszerzyć swoja wiedzę z zakresu budowy marki.

My natomiast, ze swojej strony cieszymy się, że biorąc udział w tegorocznej edycji Akademii Umiejętności możemy wesprzeć młodych ludzi zainteresowanych tym tematem.

KONTAKT DLA PRASY

Maja Dąbrowska